Politica de Confidentialitate

Politica de confidentialitate are rolul de a informa utilizatorul site-ului CafeneauaVeche.ro cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si modul in care se realizeaza aceasta.

Site-ul CafeneauaVeche.ro colecteaza, stocheaza si utilizeaza  date cu caracter personal in acord cu Regulamentul ( UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 Aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date( GDPR), și cu această politică de confidențialitate.

Politica de confidentialitate, impreuna cu termenii si conditiile de pe site stabilesc modul in care datele cu caracter personal vor fi utilizate si stocate.

Definitii

utilizator– orice persoana care acceseaza site-ul nostru;

date cu caracter personal – orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;

prelucrarea datelor cu caracter personal – orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea;

stocarea – pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;

tert – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, alta decat persoana vizata, operatorul ori persoana imputernicita sau persoanele care, sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei imputernicite, sunt autorizate sa prelucreze date;

destinatar – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, careia ii sunt dezvaluite date, indiferent daca este sau nu tert; autoritatile publice carora li se comunica date in cadrul unei competente speciale de ancheta nu vor fi considerate destinatari;

date anonime – date care, datorita originii sau modalitatii specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoana identificata sau identificabila;

date statistice – date care au fost obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane si sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare

Cine suntem

CafeneauaVeche.ro este un site administrat de catre JUJU CAFE SRL,

Adresa Strada Lapusneanu nr 16, Iasi

Pentru modificari legate de informatiile personale si articolele media de pe site puteti sa ne trimiteti un email la adresa admi[email protected]

Pentru ce utilizam datele cu caracter personal

Utilizarea site-ului CafeneauaVeche.ro implica si utilizarea de date cu caracter personal. Prin utilizarea acestuia sunteti de acord cu utilizarea si colectarea de date cu caracter personal astfel:

  1. Pentru fiecare utilizator al site-ului Cafeneauaveche.ro se vor colecta date personale de cookie conform politicilor de cookie prezentate, pentru a asigura o functionare optima si rapida a site-ului.
  2. La evenimentele organizate de Cafeneaua Veche, colectam si poze cu cei care au participat la acestea si si-au dat acordul verbal pentru a aparea in fotografii/video. In cazul in care dumneavoastra ca utilizator si participant la aceste evenimente apareti in aceste materiale si nu mai sunteti de acord cu publicarea imaginii dumneavoastre pe site, va rugam sa ne contactati in cel mai scurt timp pe email [email protected] pentru a sterge/modifica continutul.
  3. Putem sa primim informatii despre utilizatorii nostri si atunci cand acestia ajung la noi de pe site-uri partenere ce ii conduc pe acestia pe site-ul nostru.
  4. Colectam informatiile despre activitatea dumneavoastră pe site, despre modul in care utilizați site-ul nostru. Informatiile retinute astfel sunt Data si ora de conectare, cursul achizitionat, paginile vizualizate, ip-ul, browserul, versiunea browserului, sistemul de operare si tipul de dispozitiv( smartphone, tableta sau desktop).
  5. Pentru a prevenii frauda si alte activitati ilegale sau neautorizate, monitorizam comportamentele neadecvate ale utlizatorilor nostri atunci cand acestea devin suspecte.
Durata prelucrarii

Datele cu caracter personal vor fi prelucrate atata timp cat sunt necesare pentru realizarea scopurilor de prelucrare mai sus mentionate. Odata cu restragerea consimtamantului, datele dumneavoastra vor inceta a mai fi prelucrate.

Restragerea consimtamantului

Consimțământul se poate retrage printr-un mail la [email protected] unde veți solicita acest lucru. Vom răspunde solicitării dumneavoastră în maxim 30 de zile de la data la care a fost trimisă solicitarea.

Dezvaluirea datelor
  • Distribuim informatii cu furnizorii nostri de servicii și cu partenerii care ne ajuta sa oferim serviciile pe acest site intr-un mod cat mai optim. Folosim aceste terte parti pentru a putea furniza serviciile noastre.  Aceste terte parti sunt cei care ne asigura servicii de gazduire/hosting si intretinere a datelor, analiza a datelor, servicii de marketing.
  • Impartim informatiile utilizatorilor nostri si cu autoritatile legale atunci cand este necesar acest lucru.
  • In cazul in care compania noastra trece printr-o schimbare corporativa, ca dizolvarea, falimentul, schimbarea de proprietar sau de management intern;  datele clienților vor fi preluate , șterse sau vor fi supuse oricărei acțiuni ce va fi necesară în funcție de situație.
  • Daca sunt necesare pentru punerea in aplicare a legilor, oferim informatiile pe care noi le detinem pentru rezolvarea proceselor care ne privesc pe noi sau pe utilizatorii nostri.
  • In cazul in care va fi necesara distribuirea informatiilor si catre alte parti terte, vom solicita in timp util consimtamantul explicit  utilizatorilor nostri in ceea ce priveste aceasta modificare si motivul pentru care datele utilizatorilor va fi distribuit si catre acestia.
Transferul de date catre state din afara Spatiului Economic European

Facem transfer de date către alte state non membre ale spațiului economic european, prin furnizorul de servicii de email marketing . Ne-am asigurat că acest partener accepta obligativitățile de confidentialitate din noul Regulament European de Protecție a datelor.

Securitatea informațiilor dumneavoastră este importantă pentru noi, de aceea atunci când ne alegem partenerii avem grijă ca aceștia să ofere servicii în conformitate cu politicile de confidentialitate si protecție a datelor cu caracter personal, mai exact  cu noul Regulament General de Protectie a Datelor(UE) 2016/679.

Drepturile utilizatorilor

Utilizatorul beneficiaza de drepturi in conformitate cu Regulamentului  General de Protectie a Datelor(UE) 2016/679. Acesta ii ofera fiecarui utilizator dreptul de a-si administra propriile informatii.

Dreptul la accesare – Utilizatorul are dreptul la accesarea datelor personale stocate. El poate cere detalii cu privire la modul in care sunt gestionate si protejate datele sale.

Dreptul de a fi uitat numit si dreptul de a fi sters  – Utilizatorul are posibilitatea de a cere ca informatiile personale sa fie sterse din baza de date fara intarzieri nejustificate, insa acest lucru atrage si pierderea avantajelor de client al siteului. In situatia in care legea impune pastrarea datelor, datele sale nu vor fi sterse.

Dreptul de portabilitate al datelor – Utilizatorul care a furnizat datele personale intr-un format structurat, utilizat in mod curent poate solicita o copie a datelor personale in scopul transferarii lor catre un alt furnizor si are dreptul de a transmite aceste date altui operator, fara a intampina obstacole din partea operatorului caruia i-au fost furnizate datele cu caracter personal. Utilizatorul are dreptul ca datele cu caracter personal sa fie transmise direct de la un operator la altul, acolo unde acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic.  

Dreptul de a fi informat – Utilizatorul este informat despre datele care urmeaza sa fie colectate. El isi da consimtamantul in mod expres pentru colectarea lor prin plasarea comenzilor pe Site.

Dreptul de rectificare – Utilizatorul are posibilitatea de a obtine de la operator, fara intarzieri nejustificate, modificarea sau/si completarea datelor personale in cazul in care acestea sunt incorecte sau incomplete.

Dreptul de a alege ce se va intampla cu datele sale – Utilizatorul poate alege daca datele personale pot fi folosite ulterior colectarii si/sau prelucrarii in alte scopuri decat in cele pentru care au fost colectate initial.

Dreptul la opozitie – Utilizatorul Site-ului are dreptul la intimitate si securitate. Poate oricand sa solicite sa nu mai primerasca mesaje de marketing, solicitate in trecut sau nesolicitate, sau sa se dezaboneze doar de la o parte din comunicatele primite.

Dreptul de a fi anuntat – In cazul unei brese de securitate care a compromis datele personale ale utilizatorului, acesta trebuie sa fie informat in termen de 72 de ore de la momentul in care incidentul a fost constatat. In momentul in care securitatea datelor a fost compromisa, indiferent de cauza, daca sursa a fost un atac cibernetic sau o scurgere de informatii interna, operatorul anunta atat  Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, cat si Utilizatorii afectati.

Dreptul de a se adresa justitiei: Dumneavoastră ca utilizator aveți dreptul de a vă adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de lege, care v-au fost încălcate de către noi. Utilizatorii au dreptul de a se adresa si autoritatilor de protectie  a datelor daca aceștia au îndoieli cu privire la modul in care v-au fost prelucrate datele de către noi. Utilizatorii care au suferit un prejudiciu in urma unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata ilegal, se poate adresa instantei competente pentru repararea acestuia.

Orice utilizator isi poate exercita aceste drepturi printr-un email la adresa  [email protected] , sesizare ce va fi rezolvata in maxim 30 de zile de la primirea acesteia.

Putem sa respingem cererile nejustificare ale utilizatorilor, daca acestea incalca secrete comerciale sau proprietatea intelectuala, ori alte prevederi legislative.

Putem sa respingem cererile nejustificare ale utilizatorilor, daca acestea incalca secrete comerciale sau proprietatea intelectuala, ori alte prevederi legislative.

Putem sa respingem cererile nejustificare ale utilizatorilor, daca acestea incalca secrete comerciale sau proprietatea intelectuala, ori alte prevederi legislative.

In legatura cu probleme sau nelamuriri legate de aceasta politica de confidentialitate, puteti sa ne contactati cu incredere printr-un email la adresa [email protected]

Momente la Cafeneaua Veche...